Don't forget your Math lesson!

Mina vänner, då var det torsdag igen. Klockan är halv 10 och jag är HEMMA! Nej jag skolkar inte, jag är ledig fram till klockan 15.00 då jag har matte b-lektion i en och en halv timme. Känns det lönt att gå till skolan då? Nej egentligen inte men eftersom det handlar om just matte, känner jag mig väldigt motiverad till att gå dit. Har jag berättat att jag ska läsa färdigt matte B på en termin? Kan ni då fatta vilket tempo vi har + att vi måste lära oss alla nya grejer. Aja, jag ska faktiskt inte lipa. Jag börjar tycka det är roligt och det känns kul att vara lite nördig... Därför sitter jag nu här hemma och läser matte i förväg, så att jag ska vara alert på lektionen. Jag skämtar inte och jag känner redan att ni gett mig nördstämpeln men kom igen, man vill väl känna sig duktig xD

Annars så rullar vardagen på och jag börjar komma in i mina rutiner. Det är lite slappt med sovtiden men det kommer, jag lovar. Kommer hem vid 6 tiden ikväll och då hinner jag knappt äta fören jag ska iväg på träning halv 7. Rädda mig någon. Eh, jag kanske skiter i det idag och läser lite spanska ist. Min första riktiga spansklektion hade jag igår och den var underbar. Vi är två stycken som läser steg1 och vi blev såååå bra kompisar direkt. Hon heter Dalal och är översnäll + att henne pappa äger pizzeria viking i Höör så man kanske får rabatt. Hahahaha

Nej, det märks att jag är nyvaken.

Lone star- vad är det

Nu har jag minsan inte skrivit på två dagar och vet ni varför? Jag har seriöst inte pallat! Jag menar vem orkar uppdatera bloggen var och varannan minut? Det tyder mer på rastlöshet än något annat. 2-3 inlägg om dagen kan väl vara ok men JAG pallar inte skriva hela tiden och ibland tycker jag att jag förtjänar ett lite break från min så kallade blogg. Egentligen hinner jag inte skriva nu för jag ska dra till skolan om bara en liten stund men eftersom jag inte börjar fören klockan 10 idag så tänkte jag sätta av lite tid här, bara för att jag vet att NI har saknat mig xD


Föresten, såg ni Existens igår på svt 2 (tror jag det var)? Det var andra delen av programmet om "Lone Star", Kristet center syd utanför Höör. Fullkomligt jätteintressant eftersom jag själv, inte varit medlem där, men känner väldigt många som har varit det och fortfarande är, samt att jag själv tillbringat mycket av min tid där som barn. Mina föräldrar misstänkte dock hela tiden att det var ngt skumt med det där och tog avstånd från gruppen. Jag vill inte skriva ut mina personliga åsikter om den gruppen men känner ni er intresserade så gå in på svt:s hemsida och kolla. Få bara inte saker om bakfoten, Alla kristna är inte som dem...

Nu ska jag bara träna lite spanska och sen tar jag bussen till skolan. Vi hörs!
 

Söndag- dagen då det inte blev som jag hade tänkt.

Oh my, igår var det avskedsfest hos Sanfridsson för Elin o Jakob drar till England om typ en vecka. Gud jag kommer sakna dem! Det bjöds på kycklingwraps och det krängdes massor av gottgottigottgott till ljudet av desperata skrik när vi var i full gång med det roligaste spelet som någonsin uppfunnits, pratmakarna. Fille blev extra glad när vi gav henne presenter. Det blev e Beatles-tröja och en bok med filmrepliker. Väldigt kreativt av oss!  till sist blev det även sent och vi drog alla hemåt.

Idag väcktes jag dock tidigt, klockan 11.10 för att vara exakt, av Min gamla fotbollstränare Karin som ville ha med mig i F15-laget idag. Jovisst tänkte jag, trött och sleden som jag var och klockan 12.30 befann jag mig på Tjörnevallen. Mötet mot Sösdala gick inte som väntat- Det gick dåligt och jag skadade mig. Nu måste jag hålla minen för det kan jag inte berätta för min tränare Stefan i damlaget för då får han spader. Han vill egentligen inte att vi spelar i två lag men jag tycker bara att det är bra. Jag blir liksom mer tränad! Men matchen mot N Rörum på söndag är hotad. Vd gör jag om mitt ben inte läker? Drama, drama.

Föresten, jag och syrran drar kanske till Ullared med brorsan om två veckor. någon som känner för att hänga på? Jag skäms inte för att säga att jag ska åka dit, jag menar det är billigt och det är mer billigt och du får mer för pengarna, kanske inte jättebra kvalitet men vem bryr sig? jag ska FYNDA! Nu när man har lite cash o allt.

Inte jättehändelserik dag

Det regnar ute, mitt rum är stökigt, jag har huvudvärk och det har varit ännu en tråkig dag för svensk del i Peking OS 08. Som sagt var jag uppe klockan 04.00 i morse och kollade på Jörgen Persson semifinalmatch i pingis mot världsettan Wang Hao. En mer spännande, jämn och kvalitetsrik match har jag sällan skådat därför var det snopet att allas våran nyfödde stjärna Jörgen förlorade med 4-1. Det hade lika gärna kunnat bli tvärtom för idag handlade det verkligen om vem som hade turen och marginalerna på sin sida. Istället blev det bronsmatch som inte alls gick och Jörgen slutade OS-4 vilket ändå är mkt imponerande på grund av hans ålder, 42 och att han haft ett fullproppat matchschema de senaste dagarna.
Vi hade även två svenskar i friidrott idag, Emma green(höjd) och Magnus Arvidsson(spjut). Inga större bragder där. Taekwondo-karolina slutade 4. Men dagens är väl ändå att en svensk domare i just Taekwondo blev attackerad och sparkad i huvudet i bronsmatchen mellan en kuban och en från kazakstan. Anledningen var att kubanen gjort sig illa och dragit ut på tiden för att få behandling för sin skada. Den svenske domaren ansåg att detta var maskning och dömde segerna till kazakstaniern(?). Ojojoj vad kubanen blev arg och ännu mera oj vad den svenske domaren blödde 2 sekunder senare. EN skam för sin sport den där kubanen tur är väl att han blir avstängd på livstid.
Se bildern själv:
http://svt.se/svt/play/video.jsp?a=1226655

Nu ska jag göra mig iordning för jag ska till Jakob och käka och faktiskt fira födelsedagsgrisen Fille som blir 17 år. GRATTIS

Suuuuuuuuuperfredag, verkligen

Sen uppdatering idag eftersom jag bokstavligen talat ramlade innanför dörren och somnade i mammas knä 2 sekunder senare. Helt klart en chockstart på skollivet denna fredag. Jag menar är det rimligt att börja skolan(jag säger det igen, EN FREDAG) klockan 08.20 med idrott och sedan bygga på med svenska och engelska B samt Multimedia och inte sluta dagen fören klockan tjugo i 5 vilket kommer betyda att jag befinner mig på så kallad "hemmaplan" klockan 18.00! Är det rimligt??????

Nåja nu råkade det bli så att vår Multimedia-lärare tyckte även han att det var en jobbig tid så vi kommer bli släppta  en timme tidigare så jag är hemma klockan 17.00 om allt går som det ska. But still, this is a shitty day! Men fredagen den 22/8-08 kommer jag ändå minnas som dagen då vårt så kallade gang kom varandra närmare, för fy sören vad vi har dampat idag. Askalasroligt! Vi skulle också dragit till Malmö men Fille my man hoppade av i sista sekund och då var jag inte så taggad på att dra dit längre så jag och Ellinor begav oss hemåt.

Nu sitter jag här och har tråkigt och sådana där jobbiga tankar om att man kanske skulle dragit till Malmö ändå börjar sakta men säkert bubbla upp inom mig. Nej usch, tänk på ngt roligt. Javisst klockan 04.00 ska jag sitta bänkad framför TV:n hade jag tänkt. Det är fruktansvärt tidigt men vad gör jag(och svenska folket) inte för att få se min(vår) nya superidrottskämpe Jörgen Persson spela semifinal i bordtennis. Åh jag ryser redan. Nu ska jag ladda, ha en gooood natt.


Poooooooolen?

Jag kommer förmodligen ha min praktik i Polen. Haha överroligt och sant. Min rörlig bild lärare frågade oss idag och jag joinade. Och om jag ändrar mig ska jag fråga på sydsvensk film för VD:n för det företaget bor här, här i Tjörnarp! Känns som det kan bli riktigt bra det här.

Hade för övrigt min första profillektion som varade nästan 5 h. Men Eric, min lärare babblade massa skit hela tiden så vi satt mest o skrattade. Han är ascool den mannen. Vi fick börja på ett litet projekt iaf som ska lärar oss 180 gradersregeln och klippteknik osv, osv. Kul kul. Nästa vecka blir det väl mer jobb på det.

Hade också min första lektion i Matte B. Vilket var som en chock. Jisses vad vi ska läsa mkt på en termin. Men vi slipper nationella provet så det är najs. Annars helt kanonkul dag.

Det var sagt att fotbollsträningen idag skulle vara hård men den var rätt lagom. Najs. Inte för hård inte för slö. Perfekt kombination av skottövningar, spel o kondition. Yeah! Nu kallar sängen. Kanske hinner blogga imon på morgonen men det är tveksamt. Min buss går 0647!


Jag missar aldrig en match, Aldrig..

Hade hela kvällen planderad med fotboll klockan 9. Självklart glömde jag bort det och hann bara se sista 20 minuterna. Åh, fick höra att Henke spelade första och att svenskarna hade totalt dominerat mot frankrike första halvlek. Lagerbäck ställde upp med ett nytt spelsystem också. fantastiskt härligt. Istället för det gamla uttjatade 4-4-2 systemet testas nu 3-5-2. Spännande. Och det gick helt ok offensivt. Jag tror aldrig Sverige har haft så många riktigt jäkla bra anfall på väldigt länge. Defensiven gick tyvärr inte vägen. Alla tre baklängesmålen var i grund och botten pga av mittbackarnas ickfungerande kommunikation. Majstorovic sökte sig ut på kanten hela tiden och ofta sen i utrusningarna trots sin mittbacksposition. Men trots förlusten med 3-2 (exemplariskt konstnärsmål av henke i första o solklar straffmål av Källström i andra) kändes det som att Sverige är på väg åt rätt håll med de nya fräscha spelarna. Heja lagerbäck, äntligen lite förändring.


Nej nu m¨åste jag SOVA!


Feels good to be free...

Det var med blandade känslor som jag tågade in på gymnasieskolan Vipans område. Till en början kändes det bra men när man klev på den där sjukt jobbiga buss nr 3 till Linero via Vipeholm, kom gamla tragiska minnen över en. Jösses vad vi hatar buss nr 3. Vi lyckades iaf ta oss fram i tid, rättare sagt 50 minuter tidigare. För att inte dö av tristess begav vi oss, och med oss menar jag ellinor o jag, till hus D där det bjöds på daim-glass o musik av lärarbandet- Oh oh, johnny be good!
Klockan 13.02 ankom våra mentorer Mia och BOSSE (NEEJ),. För det första har de slagit ihop vår grymma gamla b-klass med a-klassen så nu kommer det inte bli roligt längre och för det andra så kommer vi få dras med Bosse Foto. Översittar Bosse som tror han är värsta proffset i allt. Gah.
Hur som helst fick vi sitta o lyssna på massor av skit i lite mer än 1 timme. Massor av onödig information som man kunnat lista ut genom att kolla i det genialiska kalendariumet som de så käckt delade ut strax efter.( Vi hade sparat minst 50 minuter på att läsa det själva, jag lovar). Vi fick iaf välbehövda kalendrar och det var faktiskt mysigt o trevligt att träffa gamla MP1b- klassen igen även fast det inte blev jättemkt prat osv. Och Hej Jennifer som börjar vår mentorsgrupp. Du kommer såååå passa in i tha gang.

Efter det givande info-talet bestämde Angelica, Therese, Amanda, Ellinor och jag oss för att dra in till Malmö där vi sprang rundor som galna gamla tanter som var på fyndmarsch. Vi skulle köpa piercingar. Vi gick hela den långa vägen från stationen till triangeln och lyckades inte fynda ett skit. Då vi plötsligt kom på att klockan var 5 och jag o ellinor var tvungna att åka hem märkte vi också att vi var extremt hungriga. Det köptes baguetter på grafitti och sedan lämnade vi Angelica, Therese o Amanda i malmö och begav oss mot stationen. Ett litet stopp för att köpa Langos hann vi med också. Fy för vad äckligt. Det var inte vad jag trodde att det skulle vara. Sjukt besviken.

Brorsan hämtade oss i Höör och nu är jag hemma o har legat framför datorn hela kvällen. Tragiskt men sant. Imon drar skolan igång på mer allvar. Rörlig bild i 4h o 45 min. OOOOOO jag längtar :D

Sweet dreams.

Btw Vår drifttledare Andreas  från tivoli ringde mig nyss och frågade om jag ville jobba i helgen. NEJ! sa jag och sen var det bra. Shit vad jag inte längtar tillbaka till att jobba  Danmark o på tivoli. Hm, feels good to be free.

Skoldags.

Då börjar jag "äntligen" skolan. Klockan 13.00 idag ska jag infinna mig på vipans gymnasieskola i Lund, hus f eller g? och förmodligen i filmsalen. Spännande.. Jao men ska jag vara ärlig så längtar jag lite. Håller just nu på att fixa buss o tågkortet som vanligt i sista sekunden men jag orkar aldrig göra det typ 18 år innan det ska användas och igår var det träning och jag hade fullt upp med att bearbeta en grej.

Nå väl, morgonen har varit jobbig. Morsan o farsan... eh ja, det var som det var. Frukost har jag slängt i mig och har även hunnit med en snabb dusch. Nu väntar en make up som jag inte har någon lust med att lägga. Heja mig!

Skriver lite senare om hur första skoldagen gick. Wish me luck

Jag drar till västkusten

Hemma från en kalasrolig dag i Gbg. Vi träffades vid Frillesås camping för att sedan greppa tag i golfklubborna och kasta oss över banan som sååå vackert låg vid havet med klipporna som en ljuvligt fin, omringande ram. Förövrigt fick vi se vår översnygge syssling som är såååå snygg att jag döööör! haha nej men han ser sjukt bra ut. Speciellt nu när han fixat ny frilla, eller hur Elin ;)  Jaja, tillbaka till golfen. Det gick hyfsat. Jag satte några holes in one som varvades med någa tvåor o fyror. Poängen drogs dog upp pga av ruskigt dåligt spel på bana 5,14 o 16, alla sjuor! Efter att vi stylat lite och pratat ett tag med fille i telefon gick vi hem till Lasse( Lars) tha man o Lena. Överfint sommarhus som jag gärna hade bott i hela året men men inget slår väl skåne right?
Det pratades, kalasades o åts. Vi fick pajer, sallader, KÖTT osv och till efterätt fullkomligt ljuvliga tårtor/kakor med grädde och färska bär till. Mm, bättre har jag nog inte smakat. Efter varmrätterna är det traditionsenligt prisutdelning. Först vem som vann riktia golfrundan och iår var det Lars son Daniels tur tätt följd av min fasters man Claes! Congratz, typ. Men det viktigaste och mest spännande tar vi till sist, Minigolfen. Där min sysslings flickvän vann. Men ni ska inte glömma mig jag kom femma av typ 20 spelare! Femma... nej nästa år är det jag som vinner, jag lovar! jag vann iaf ett smycke så jag ska inte vara allt för ledsen. Efter allt gottigottgott och toalettbesök, ännu mer prat och tjaffs blev det bad i deras pool. 23 grader och en syster som flummar., det ärroligt det. Och en annan grej, min kusin är överlik Richard Gere, attans att jag inte har en bild :( Men det kommer väl nästa år då.

Dagen var kanonkul(som benjamin skulle säga) och den toppades med att tjejerna i damlaget smsade och berättade att de spelat lika mot Hörby, 2-2. Hur bra som helst men det bästa var nog att en viss tjej fick ta mkt stryk. haha hoppas hon fick sig en tankeställare. (Ni som ska fatta, fattar!)

Jaja, syrran fyller elva idag så det blir kanske ingen malmöfestival för mig men vi får se. Just nu fokuserar jag på att göra syrrans tårta. Den ska vara fin!


Posing in tha car!


Här ser jag sjukt skillad ut när jag kollar in banan.

MAT, lillasyster Emma



Hm







Nej dags att dra. Ha det


Blodet rusar genom kroppen.

Malmöfestival igår och det var najs. Åh hinner inte berätta mer nu för vi ska åka till Gbg på släktgolf. Känner mig hur stressad som helst. Förhoppningsvis kommer jag hem i rimlig tid och kan dela med mig av mina upplevelser och kanske slänger jag in en o annan bild. Ha det kalas så länge.

Malmöfestivel

Då drar jag snart till Malmö för lite chill med polarna. Har egentligen inte tid att skriva nu men jag tyckte att ni kunde få veta att jag inte uppdaterar så mkt idag pga just Malmöfestivalen. Vi ska käka mat från alla världens hörn och kolla in olika event osv osv. På kvällen bär det av hem till Martinsson för middag/något annat. Najs! Nej nu drar jag, måste liksom hinna sminka mig, haha. Ytlig jag e, jag vet.





Bilden är från i måndags då jag äntligen kom hem från att ha varit borta ett helt sommarlov. SKÖNT! men nu bär det av igen. Palla vara hemma xD


Btw Kolla in OS-dubbelfinalen i tennis klockan 14.00 på svt24! SVERIGE är i final! Simon Aspelin o Thomas Johansson mot Roger Federer o Stanislas Wawrinka. Jag kommer missa men shit vad jag ska vara klistrad vid radion! GAH      
En måste match!

Breakfast time

Stack iväg till city gross vid kvart i tio idag för att handla lite frukost och nu har jag precis kommit hem och käkat den. Jag älskar verkligen mat på morgonen men när jag var liten hade mina föräldrar stora problem med att få i mig frukost och jag gick ofta till skolan på tom mage(och maten i ryggsäcken som i vilket fall inte blev uppäten) eller med endast en torr rostad macka nertvingad i halsen. När jag började 9an hände det plötsligt något. Jag började tycka om den här goda morgon maten och vet ni varför? Jo för att jag verkligen ansträngde mig för att det skulle bli som vilken läcker måltid som helst. Havregrynsgröt med sylt varvades med yoghurt och exoktisk musli. En fralla, gott pålägg och ett glas juice. Ibland händer det att jag ställer mig och gör scones(ljuvligt) eller steker omellet, kokar ägg, gör mannagrynsgröt, jag kan hålla på i en evighet. Det finns så mkt gott man kan ha på frukostbordet och jag råder er verkligen till att gå upp 15-30 min tidigare varje morgon för att få den där perfekta frukostkänslan. Med en bra tidning och nyhetsmorgon på i bakgrunden är det helt komplett. Hå, nu längtar jag redan till imorgon.

Nåja nu ska jag försöka fixa lite grejer innan jag drar till Sarah. Fest ock fotbollsderby ikväll. jag är taggad!



Slitsamt

Slitsam dag, minst sagt. Men det tycker jag i och för sig att alla dagar är. Det enda som är bra är när jag får ligga kvar i sängen, titta på film, käka onyttigheter och bli smällfet, det är vad jag kallar en softdag! Nejdå skojar bara men visst ibland kan man känna det så men för att vara ärlig så är jag en tjej som vill att något ska hända hela tiden och blir lätt rastlös. Så vad gör jag för att undvika det då? Jo mina vänner, jag planerar ofta (inte alltid) mina dagar  i förväg. Som tex, imon ska jag iväg tidigt med brorsan till city gross och sedan ska jag hem och göra mig i ordning för det blir fest hos ellibell vid 6-7. Innan dess ska det hälsas på hos Sarah för lite förberedelser och ja kanske blir det att vi kikar på herrarnas fotbollsderby mot Norra rörum. På lördag blir det Malmöfestivalen med polare och så är familjen bjudna på middag hos Martinsson på kvällen. Söndag bär det av till Götet på släktträff (släktgolf som vi brukar kalla det.) vilket betyder att jag missar matchen mot Hörby med mitt fotbollslag. Jag vet inte om jag ska vara glad eller ledsen över det men jag önskar er lycka till iaf. Hur som helst där fick ni ett litet smakprov på hur jag har planerat dagarna en tid framöver. Låter det trevligt? Ni ska bara  inte få allt om bakfoten nu och tro att jag planerar varje dag in i minsta detalj för det gör jag verkligen inte men det hade varit bra.

Nåja träningen ikväll gick hyfsat bra. Kände mig som vanligt inte på topp och jag börjar, tro det eller ej, inte bli så uppspelt över att själv utöva världens bästa sport. Tråkigt men sant. Vad kan detta bero på?? snälla Fotboll, fräls mig på nytt! Gick hem med Anna och Isabell och vi hade ett intressant samtal och sedan stack mor och jag iväg och övningskörde. SHIT VAD ROLIGT! det var första gången i mitt liv som jag faktiskt körde en bil och det var fruktansvärt roligt. JAg är inte världsbäst men väldigt villig till att lära mig. Körkort, körkort körkort. Wiho, nu har det äntligen börjat.

Dags att sova men innan dess tänkte jag slänga in lite bilder på vad jag fyndade i Hässlehåla idag.


Nivea foundation 135 kr- rea 95 kr- halv rea priset 47,5kr. Fantastiskt!


Sunsilk hårmousse 19 kr


Maybelline volumexpress lift up mascara 79kr


Kajal svart. 24.5 kr


Barnängen hårinpackning 25kr


Jeansjacka 150kr


Tröja 98kr



Söt tunika 129kr


Inhandlades även present till lillsyrran som blir 11 på måndag. 90,5 kr Rea och överfin grej. men kan tyvärr inte skriva vad här DAH! xD

God natt

Uppe

DÅ var man äntligen uppe igen efter en väldförtjänt sömn. Nu för tiden går jag inte upp fören 11 -12 och det är dåligt för nästa vecka börjar skolan och jag måste komma igång med mina vanliga rutiner igen. Jag börjar klockan 13.00 på onsdag så det är rätt lugnt men sedan börjar jag vid 8 så det gäller att vara uppe ur sängen halv 6 - 6 måndag till fredag. Nåja, idag ska jag iväg till världens metropol Hässle(håla.)holm. Syrran fyller 11 år på måndag så det ska inhandlas paketoooor! Samt lite annan shopping. Ikväll är det träningen igen vilket jag verkligen måste gå på för att komma i form igen men jag har ingen LUST! Men ikväll kanske det blir roligare för vi ska spela på helplan mot ett unknown team! spännande, yes indeed. Jaja, jag skriver lite senare och uppdaterar om mina hässlehåla-fynd! ha en trevlig morgon/ förmiddag.



Den här bilden är bara så gjuten. Titta o njut, haha

sommarlovet i bilder del 1

Äntligen morgon och solen har tittat fram. Det enda som är lite dåligt är väl att jag inte strechade så bra igår efter träningen och som en följd av det får jag utstå känningar av min gamla skada i baksidan av låret. Great Hannah! Nej nu till det jag har lovat, lite bilder från sommar lovet. Jag tycker vi tar det i två omgångar så vi börjar med tiden som dansk...


Sara I är så go! Från Ungern och snackar skitrolig danska. Kommer sakna kalasmkt!


Vår trappa. Den är bra till mkt

Sarah kände för att vara lite porrig

Jeepen är sååååå rolig att stå i

Vår matsal, Kantine. Maten var inte den bästa

Skitläskig kille som vägrade vakna när vi slog på honom. Hallå, vi skulle ju stänga!

Ungefär så här arga var vi när vi upptäckte att ingen städat spisepinden och vi var de enda som var kvar o vårat tåg skulle gå inom en kvart..


Syrran o jag på tivoli.




Okej, fler bilder sedan!

några timmar till

Tanken var att jag skulle lägga upp lite bilder från mitt sommarlov" men tiden rann iväg så fort och nu känner jag verkligen att det är läggdags. Klarar ni av att vänta lite till? jag har nämligen inte lagt in bilderna på datorn och det tar en stund men jag kan bjuda på  en sammanfattningsbild av lovet iaf.. god natt
.

Där fick jag så jag teg

Efter att ha fått lite skäll av en god vän om hur dålig min  blogguppdatering är så tänkte jag att nu när jag äntligen är FRI(bokstavligt talat), kan det ju vara passande att dra igång bloggen på lite mer allvar. Just nu består mina dagar endast av sovande och någon enstaka matpaus och sedan tillbaks till sängen för att återigen slummra in, drömma mig bort och blir UTVILAD. Nästa vecka drar skolan igång och jag har ingen lust med att se út som en knarkpåverkad dansk när jag stiger in i lärosalarna.

Mina sista dagar på tivoli var iaf underbara. Jag lyckades bli sjukt bra kompis med nästan alla på jobbet och kanske lite extra mkt med en speciell kille. Han är underbar och jag tycker om honom. Vi har skickat sms och pratat varje dag och nu vill han träffas igen bara det att jag har ingen lust längre. När jag jobbade så älskade vi verkligen att vara i varandras närvaro men ju mer vi har varit i från varandra desto mer börjar jag tvivla på om jag verkligen vill träffa honom igen. Långdistansförhållande är piss och jag hatar för tillfället Danmark och har ingen lust att åka ditt minst en gång i månaden och jag känner någonstanns inom mig att jag inte är redo för ett förhållande. Detta låter så klischigt men det är så sant. Jag vet ärligt talat inte vad jag ska göra när en underbar blond snygg dansk frågar om vi ska träffas. Livet är svårt!
För att komma på andra tankar åkte jag iväg i onsdags förra veckan till en festival i Örebro(inte Sthlm som jag trodde) och chillade men gamla o nyfunna vänner. Festivalen var bra men så klart regnade det twentyfour-seven så vi levde i lera o vattenpölar. Det är grejen när man tältar på festivaler, det blir liksom inte riktigt annars! 

Jag har lärt mig hur man använder trangakök(?) men jag och mina polare satte nästan fyr på hela campingplatsen innan vi förstod hur vi skulle göra. Pinsamt men sant. Annars så tycker jag det är underbart att vara hemma nu och jag ska strax återvända till sängen min. Tänkte lägga upp lite galna bilder från sommarlovet senare idag så håll till godo.

PS. Hur går det egentligen för Sverige i OS? Är sjukt deprimerad för att jag har missat första delen. Är iaf uppdaterad nog att jag vet att vi fått en silvermedalj genom Emma Johansson i cykling.

RSS 2.0