Fotbollskväll

Då tog alltså Sverige en poäng mot topplaget portugal och mina nerver har precis lugnat sig. Det var en rolig match med allt möjligt smått och gott att bjuda på. Målchanser och hjärtat i halsengropen, portugisiska filmningar, härliga dribblingar, Otrolig Majstorovic, glidtacklingar, ISAKSSON osv, osv. Men Portugiserna ser nog den oavgjorda matchen som en förlust medan vi svennar ser det som en underbar andhämtning. Härligt att kvällen är över och att jag kan sova någorlunda lugnt ikväll. Minus är bara att vi vrider fram klockan en timme och får alltså sova lite mindre. Imon är det match mot Vankiva så det gäller att orka gå upp.

Ha det göttans

Fransk manikyr

Nu sitter jag äntligen hemma i Filles soffa igen. Hon spelar för tillfället världen finaste låt på piano också, A river flows in you.
Hur som helst har jag ju lovat att berätta om lite grejer som har hänt men när jag tänker efter har jag glömt bort hälften. Den stora nyheten är väl i alla fall att Anna har fixat sommarjobb till mig i London! Jag ska bo i Borehamwood,drygt 40 min utanför London city ,hos en tvåbarnsfamilj. Jag kan inte beskriva hur glad jag är. Jag är knappt 18  och en av mina högsta drömmar kommer slå in redan i sommar. Nu ska jag bara beställa flygbiljetter så är jag ready to go.

Annars så åkte jag till entré i Malmö efter skolan och där inhandlades en jättefin tunika och bara av en slump fick jag och ellinor fransk manikyr för 300 spänn! Så nu är man fin på naglarna med. Entré var för övrigt ascoolt. Stort som jag vet inte vad och snygg arkitektur. Nu har jag och fille storhandlat och snart kommer Marri och ska klippa mig :D

Puss puss

Fredag och jag mår perfa

Nu har jag ännu en anledning till varför jag inte uppdaterat min blogg. Datorn har varit på service i 5 veckor. 5 VECKOR!
Jag har knappt överlevt. Men läget är relativt stabilt. Annars så har det hänt massor med grejer som jag tänker berätta om ikväll för nu ska jag snart dra hem. Jag bor i Ludvigsborg nuförtiden så jag ska till Tjörnarp och hämta lite grejer och sen ska jag hem till Ellinor och så drar vi till skolan där vi har en lektion. 12-13.

Vi hörs

RSS 2.0