TBoIFs loppis

Då har äntligen sartskottet gått för Tjörnarps boll och idrottsförenings årliga loppis. Fredag, lördag och söndag tillbringar medlemarna hela dagarna åt att bära möbler och annat smått och gott. Det brukar vara ganska mycket fart och fläkt och massor med folk men det kan jag ju inte säga årets loppis. Vi var väldigt få, inte många alls, till exempel fanns min bror att hitta utslagen i sin säng istället för på Tjörnevallen.

På lördagkvällen/natten brukar damlaget och herrlaget sitta i klubbstugan och "vakta" våra loppisgrejer. Ännu mer fart och fläkt brukar det vara här och inte så nådigt med "vätska". I år däremot var det fruktansvärt dött. Än en gång knappt något folk.

Imon ska vi befinna oss på Tjörnevallen igen klockan 8, senast 9 för att fixa med det sista innan vi öppnar grindarna för fyndgalna människorna från alla skånes hörn,(det finns en och annan musseman också). Jag är inte laddad och borde egentligen ligga i sängen nu men istället sitter jag framför dumburken och internet som den nörd jag är. Nu har jag dock inte mer på hjärnan så jag säger väl goder natt!


btw, jag fick mail av Anna och jag saknar henne MYCKET! 16 juni åker jag. Då blir det röj i London 2 månader. Sverige kan hoppa upp och ta sig i häcken! än en gång goder natt

A river flows in you

Måste bara låta er lyssna på denna låten. Fillemannen spelar dessa skitbra också!






Bara för att jag uppdaterar min blogg så ofta...

...så tänkte jag lägga in ett inlägg till!

Idag är det fredag och jag har kommit hem från Kävlinge och Staffanstorp. Det har varit två händelserika dagar, minst sagt, och jag vill göra om allt snart igen. Nästa vecka blir det till att sova över hos Angelica igen dårå.

I onsdags cyklade jag, Didrik, Jim och Angelica till en liten sjö, Pydde. En liten sjö men ack så långt att cykla dit. Vi höll på hela kvällen känns det som och filmade en "obehaglig" scen som tog lite längre än väntat att få på band.
När vi väl kom tillbaka såg vi Johannes och hälsade på den mannen. Sen gick vi ut med Jims jättesöta hund Timon, fast värst lång runda var det inte, 5 minuter max!
Hur som helst letade vi upp Powwe och begav oss till Mcdonalds. Nattamat! Sen lurade killarna iväg oss halvvägs tillbaka till Staffanstorp fast sen fick vi nog så jag och Angelica cyklade hem till Kyrkheddinge.
(Angelica har världens sötaste hus och hennes katt är tjock)

I torsdags kom vår polack Sushi och han var väl trevlig. Blyg och så men vem är inte det när man kommer till ett främmande land helt själv. På kvällen blev det grillning och annat chill.

Nu är jag hemma och borde packa till fotbollslägret som jag drar på ikväll, fast jag har inte fått tummen ur än.

Ha en bra helg!


Cykeltur: Angelica


cykeltur: Didrik och Jim


Grillning hos Malin: Anna och Malin


Grillning hos Malin: Viktor, Angelica o Jim





I'm so excited

Ännu en skolvecka har gått och jag är så fruktansvärt taggad på något sätt. Jag vet att det bara är onsdag men idag har vi friluftsdag och jag kände miig inte manad att gå dit. Imorgon är det kristi himmelsfärdsdag(?) och fredag är en klämdag, Sweeet!

Men vad ska jag hitta på då, eftersom jag är så taggad? Idag beger jag mig till Angelica i Staffanstorp där vi ska spela in min och jims film. Tänkte först bege mig in till Malmö och köpa smink för DET BEHÖVS! Allt är ju slut. köpa några jeansleggings också. Syrran köpte likdana igår men jag sa först att jag ville ha dem. (ungefär det handlar våra syskonbråk om här hemma)

På torsdag bär det av hem till min käraste Malin där det blir välkommsfest för vår Polack Sushi(jakub). Vi ska grilla och ha det allmänt mys. Pepp, pepp. Jag vet dock inte hur sent det blir så det finns en möjlighet att jag slaggar hos Malin också. Ska först fråga henne kanske...

Fredag måste jag packa min väska för på eftermiddagen åker jag vidare på fotbollsläger. Ivön är platsen och där har vi samlats varje år sedan jag var 6 år om jag inte minns fel. Visst är det fint med tradition.

Nej nu måste jag leta upp en bebisdocka (till filmen) och göra mig iordning. Vi hörs

Fusk och död

Min helg är snart slut. Skolavslutningen närmar sig, sommarlovet närmar sig, England närmar sig. Helt ärligt vet jag inte om jag ska skratta eller gråta. Hoppas allt blir bra iaf.

Idag är det match mot Glumslöv. Samling klockan 3 och jag borde verkligen ladda med kolhydrater och vatten just nu men likväl sitter jag här vid min dator och slöar. Jag ska nog införa minst två datorfria dagar i veckan då jag ska läsa böcker, verkligen plugga till mina prov, umgås med familj och träna min kondition. Det låter så himla gött men känner jag mig själv rätt så lär det aldrig hända. Varenda normal unge på 2000-talet måste fylla all dötid med dator, ja eller TV men främst datorn och internetet. Ganska deprimerande egentligen...

Skolan går för övrigt bra, förlåt känns bra. Jag gör mina uppgifter om än med ganska lite engagemang, jag går på mina lektioner, om jag inte är för trött dvs och jag har kul med mina polare. Ändå är jag ganska nere. Jag upptäckte nämligen en jättetråkig grej angående en tjej i min klass. Hon förstör bara för sig själv men åh vad arg jag blev när hon med ett självgott flin mot oss andra tar emot sitt MVG för ett arbete som.... Nej jag kan inte säga det. Jag vill inte sjunka så lågt. Att skriva det på internet känns som himla B men på något sätt måste man ju få ut sin frustration.
Av en ren slump snubblar jag över det, av en REN SLUMP! AH!

Jag som skulle påbörja mitt eget arbete om dödstraff nu men det enda jag tänker på är hur mycket jag är ledsen för hennes skull. Tänk positivt, positivt, positivt.

RSS 2.0