At home

Go kväll. Är hemma igen men bara kort. Åker iväg imon igen o är väl inte hemma fören på söndag. Jobb, jobb,jobb. Ja det har blivit mitt liv.

Vaknade halv 10 idag och Sarahs farmor bjöd på nygjorde våfflor. Mm, bästa frukosten på länge, väldigt länge. oh ja, sedan åkte jag till jobbet. Sarah kom lite senare så jag var inte själv. Vi fick stå tsm i böffgrillen så det var rätt soft att arbeta men när jag kom, klockan 12, var det total kaos. Ingenting var gjort och strömmen fungerade inte överallt. Vi fick sälja snackboxar i typ 2-3 timmar. Men sedan gick jag o Sarah som sagt till böffen. Där det också var kaos men grymma som vi är redde vi ut det med.

Nu är klockan lite över elva men jag kan inte sova så för att fördriva tiden tittar jag på filmen Made of honor. Tråkig men helt ok. och så försöker jag självklart  ladda batterierna så jag ska orka jobba 2% vecka till. Blir gråtfärdig bara jag tänker på det.

Nej I'm out of here. synes!

Ps. Jag har fått mina fribiljetter till tivoli nu. Fri entre o gratis åkpass. Jag känner att jag kan vara lite generös o snäll och ge bort några.

Back to Copenhagen

Idag fick jag min efterlängtade sovmorgon och när jag vaknade hängde jag med syrran runt sjön o nu har jag precis ätit en härlig frukost. Har ni tänkt på attt mat blir så mkt godare när man känner att man förtjänar den?

Nu närmast väntar ett varmt bad med mitt spa-set jag fick av övergulliga Helena i födelsedagspresent och klockan halv 4 sätter jag mig på tåget till Köpenhamn igen och kommer inte hem fören imon kväll. Långa dagar men efter juli månad ser det ljusare ut. DÅ ska jag äntligen få lite qualitytime för migsjälv. Jag är inte helt säker  vad jag ska göra med pengarna jag tjänar, igår ville jag ju shoppa upp en hel del men om jag ska vara ärlig funderar jag på att spara till en resa till USA nästa sommar. Någon som hänkar på`? Då är man ju äntligen 18 o kan leva livets glada dagar. Hoppas jag har körkortet då också. Nej slut med drömmandet o back to reality. Vi hörs


Sexobjekt

Då var men hemma för ett snabbt uppvilande, vilket jag egentligen inte vill kalla det för för imon måste jag upp vid 0630 för jag ska hinna med en buss o ett tåg som ska ta mig o ellinor tillbaka till Köpenhamn. Jag börjar känna hur jag blir tröttare o tröttare och jag har tre veckor kvar då jag jobbar alla 7 dagar i veckan. Det som får mig på lite bättre tankar är väl det faktum att jag kommer få lite pengar för besväret och sen ska det shoppas vill jag lova. Både kläder o elektronik + att det ska betalas lite skulder. I augusti vill jag ha lite ledigt. Ska iväg till Stockholm på frizon några dagar o sedan ska jag iväg till Göteborg några dagar. Men först o främst vill jag sova! Jag hade verkligen inte klarat det här jobbet om jag inte fått bo i Malmö några dagar i veckan det gör att man blir något piggare o slipper en del pendlingstid,  Så Tack Sarahs Farmor! Den grymaste farmoren på jorden( som ger mig våfflor till frukost)!.

Idag gick jobbet riktigt bra framtills det var halvtid o vi lullade rundor i köket . Då fick jag min första officiella sextrakasering på jobbet. EN av våra supervisorer sa att han skulle dra med mig in i en buske o knulla mig(?) när vi skulle gå o hämta grönsaker. Okej, han skämtade, jag skrattade men sedn frågade han mig om jag haft sex i en hiss och då svarade jag med ett generat småflin NEJ. Sedan kom följdfrågan.. Hur gammal är du?  17 år. svarade jag och sedan säger han , ok, säg till mig när du fyllt 18. Det var nu det gick överstyr för det känns lite lustigt att få höra sånt men jag försöker ta det med en klackspark..
Lite senare i köket så stod jag o fixade med att fylla burkar med soja o Ellinor o Gordana stod mest o snackade då kommer den här supervisorn in o ställer sig framför mig, någon som inte har något att göra? Hannah? du kan ta borden.. Visst tänker jag o hämtar trasa o ngt medel. När jag ska gå ut börjar han stryka mig över ryggen o säger Tack Hannah, det var gulligt av dig. Kom igen då kände jag bara för att gapflabba. Sedan flirtade han som sörenmed Ellinor o mig när vi skulle på paus.  " Come on Ladies" .. Kul till en början men framåt slutet av dagen kändes det dock lite jobbigt..


Nej men man ska väl inte klaga, Börjar trivas som ett arbetande pengatjänande sexobjekt.. NOT!

JObb

förlåt för grymt dålig uppdatering men nu är det så att när jag inte prioriterar skolan, prioriterar jag jobbet. Ska åka till Danmark om en knapp timme och kommer inte hem fören på söndagkväll och sedan blir det jobb igen på måndag. Håll till tålls mina vänner, när jag har tid, mkt tid, ska jag informera er om allt som händer på Tivoli och det är roliga grejer vill jag lova. Nej nu är mina ägg o bacon-muffins snart klara. Ha en trevlig helg!

RSS 2.0