Pepp

Skola, skola, skola. Provet gick bra, allt är nog ganska bra. Hittade en megasnygg kavaj på gina men Gud vill nog inte att jag ska köpa den.
Letade present till Therese, hittade present till Therese. Är hemma och chillar. 18.00 blir det BB(body balance) med Isabell (och kondition). Jag är pepp. alla är pepp.

Bra början...

Så klart börjar vi inte fören 10 idag men eftersom min redovisningsgrupp i multimedia ligger lite efter måste vi använda tiden 0820-0945 till att arbeta med en powerpoint presentation. Känner mig inte alls taggad och vill bara lägga mig i sängen direkt men det faktum att jag bara tänker gå på samhället idag och strunta i förintelsedagen gör mig ite gladare.
Jag, jennifer, therese och ellinor går ut och äter istället och sedan ska det handlas. Therese blir ju 18 år på fredag!

Snabb uppdatering men efter att inte ha skrivit så aktivt på några månader tycker jag det är ganksa ok. Nu blir det tandborstning! Ciao


Hola

Hemkommen från gymmet.

Hade aldrig kunnat ana hur kul det skulle bli med styrketräning och kondition+ Isabell. Idag tog vi oss galant igenom slingan och våra muskler växer som det knakar. Vi hade även tänkt testa på lite spinning och grejer i veckan så att vi blir ännu mer fit.
Innan har jag faktiskt avskytt allt som har med konditionsträning att göra, armhävningar och situps. Beror nog på att man känner så höga krav för det är ju fotbollsträningarna jag snackar om. Vid sidan av planen står vår tränare med ett tidtagarur och ropar på oss och man känner sig så liten. Orkar man inte hela vägen är man sämst... Så känner jag det i alla fall. Men nu ska det bli ändring på den känslan. Jag ska springa asset av mig på varenda övning och sen ska jag vara nöjd med min insats. Det här blir nog bra.

Imorgon ska vi på body balance klockan 18 och det ser jag fram emot. Vissa kanske tycker att vi tränar för mkt men när man egentligen mår lite si så där kan man behöva lite annat att tänka på och gymmet fungerar perfa. och har man en riktigt bra vän att prata med kanske "läkningsprocessen" går lite fortare.

En sista kraftansträngning ska det till idag. Samhällsboken ligger och väntar på mig vid min säng. Adios

Africano

Nu ska äntligen vårt Afrikaprojekt sätta igång. Eller vi har inte riktigt kommit på exakt vad vi vill göra men idag var vi på vårt första möte iaf. Martin Martinez vår hjälpreda och lärare vill hur som helst starta en  sk Afrikadag för hela skolan och vill ha med oss(Än så länge Malin och jag) att delta som informatörer. Kommer bli riktigt skoj bara det.

Annars så har jag ju prov i morgon och jag kan förmodligen kiss my MVG good bye för jag har inte övat som jag borde. Men break a leg hannah..

Nu, Gymmet med Isabell.

djupt i skiten

Ännu ett nederlag. Sverige förlorade knappt mot Ungern och det är verkligen sjukt hur deprimerande det är. Ibland går det så långt att jag börjar gråta men i och med att Sverige inte var långt borta alls från en seger blev jag mest arg. Åh, inte bra! Med tanke på hur mitt psyke är these days borde jag verkligen inte kolla på något som har med vinna/förlora att göra. Det vill gärna gå dåligt.. Men vilken tur att Johnsson blev två i skidskytte och att Sverige tog guld i bandyVM idag, då slipper jag gräva ner mig ännu djupare.

Men man kan aldrig bli för glad och lycklig fören nästa nederlag smyger sig på igen. Provläsningen går inge vidare. jag glider iväg på allt möjligt annat som inte har med ämnet samhälle att göra.

Nej jag skiter i allt nu och unnar mig en bra film ist. Changeling med angelina jolie ska tydligen vara bra....

Gain weight

Då sitter man här, klockan 2 på eftermiddagen, käkar glass och pluggar samhälle(som en galning). Varför säger man alltid att helgen ska tillbringas vid skrivbordet fullt med läxböcker när man i verkligheten kommer ligga nerbäddad i sängen med dvd-spelaren på högvarv. Varje fredag låter det likadant , "nej i helgen blir det plugg" och på söndagskvällen sitter man där i sängen klockan halv 1 på natten och undrar var tiden tog vägen.

Nu är det så här att vi har samhällsprov på tisdag och jag brukar alltid läsa till prov dagen innan (en ovana som ändå ger resultat) men i och med att jag tränar 6 dagar i veckan nu kommer det bli lite jobbigt med just läxläsning. Därför var det tänkt att jag jag skulle ha kunnat allt om sveriges regering och riksdag nu men likväl kan jag bara svagt det vi gått igenom på lektionerna. Fokus, Hannah. Fokus!

Btw sverige blev ganska nertrampade igår på handbollen. Bättre lycka ikväll.


Sjunker

Känner jag för att vara optimistiskt eller pessimistisk idag? That's the question.

Dagen började i alla fall riktigt bra med en tidigt morgon på gymmet med världens bästa Isabell. Vi startade i onsdags och ska köra 4-5 dagar i veckan. Det kan tyckas vara mkt men eftersom vi kommer ha ett 10 veckors konditionsprogram på fotbollen, gäller det att komma igång NU. Jag har inte rört på mig sen i oktober och det känns. Vi körde hela slingan idag vilket betyder träning av Armar, ben, mage, bröst, rygg och som grädde på moset, KONDITION.

Sedan hade vi trevligt tjejsnack i bastun och efter en underbar morgon stack jag vidare till Ringsjöskolan för att besöka mina gamla lärare vilket alltid är trevligt. Camilla är för go.

Mitt humör gick därefter stuprakt ner i avgrunden efter att jag upptäckt en så sjukt irriterande grej med en av mina närmaste vänner. Tänker självklart inte skriva ngt namn eller så för jag vill inte sjunka lika lågt som henne men jag kan medge att jag är frestad...

Nej nu får jag se till att bli lite gadare. Handbolls-VM Sverige mot Frankrike på 4:an. HEJA


Crashbang

Sorry, Min film-logo tog lite längre tid än väntat att packa ihop.... Den är fortfarande inte färdig. Jag är på frame 270 av 600 och det har gått mer än 24 timmar. Men jag lovar att lägga upp den sen.. (om den blev bra).

Hur som helst åter igen en plågsam skoldag. Vad mer kan jag säga? I'm falling into pieces.

Hannah Karlsson Productions Presenterar

Torsdagkväll och mitt humör ligger på minus 5. Efter att ha försovit mig och ändå lyckats komma 1,5 timme för tidigt till skolan samt att rörlig bild-lektionen var allt annat än bra och det faktum att jag fått stå packad som en sardin i en svettstinkande buss, är betyget på min dag ändå ganska förståligt.

Men för tillfället håller jag på att göra min egen 20th century fox-filmlogo och det går fantastiskt. Jag är helt uppslukad av allt man kan göra med hjälp av teknikens värld. Snart är det dags att designa min helt egna filmlogo, en som inte alls ser ut som universals, disney eller 20th century fox. Min alldeles egna Hannah Karlsson Productions! Nej men ändå, det hade varit fett. När mitt valpiga försök till en kopia är färdigpackad lägger jag upp resultatet så ska ni få se hur roligt jag har haft det. Om 6 timmar, ca.


Välkommen 2009

Då har vi tagit steget in i 2009 och jag känner mig redan fräschare... Eller nej, inte egentligen. Det känns ganska mycket som igår och dagen innan det, och innan det...
Men vem bryr sig. Igår fick jag som sagt var träffa Marri och vi hade mys. Nintendo wii, fotografering and a lot of girl talk sammanfattar kvällen ganska bra.


RSS 2.0