Ny bloggsida

Nu skickar jag vidare er till Hannahkarlsson.webblogg.se

Idag tycker jag inte om spanska

Idag är det måndag och min klass är ledig, hela dagen! Eller ja, alla utom jag vill säga. Jag ska till min spanskalektion som börjar 0820 och lämna ett lexikon och kanske få reda på mitt betyg. Känner mig inte jättepepp men jag kan ju inte precis skita i lektionen. Hur som helst slutar  jag väl 2 sek senare så då ska jag försöka ta mig hem på smidigaste sätt.

Nej nu ska jag proppa i mig frukost!

Besvikelse och hopp

Gårkvällens match Sverige- Danmark var ett stort fiasko! Det skreks och torkades tårar. Sverige hade ju matchen som i en ask men på grund av straffmiss och fruktansvärt dålig rensning av Micke Nilsson i backlinjen så stod det snart 0-1Danmark. Orättvist och frustrerande men samtidigt är det det som är så härligt med fotboll. Det är så mycket känslor och spelet är oförutsägbart, i stora drag. 
Matchen var dock kul då Sverige stundtals visade prov på ett ganska fint spel men våra anfallare hittar inte rätt i straffområdet. Attans! VM 2010 i Sydafrika Byebye...

Nu får vi läggafotbollen bakom oss och fokusera på tennisfinalen i franska öppna, söderling mot federer. Hitills ser det mörkt ut men i och för sig har matchen bara pågått i drygt 10 min.

Klockan kvart i fem åker jag iväg med sarah och jojo till maglasäte för att kolla fotboll igen. Kom igen b-laget xD

Ha en fin söndag!

RSS 2.0